Szolgáltatások

Cégünk a LEHA árnyékolástechnikai gyár egyik magyarországi forgalmazója.

Olyan beltéri árnyékolókat – rolók, pliszék, bambuszrolók, fa -és fémreluxák, lap -és szalagfüggönyök, karnisok, sínek, télikert árnyékolók – forgalmazunk, melyek az Önök igényei alapján a LEHA ausztriai gyárában méretre készülnek körülbelül 3 hét alatt.

Helyszíni tanácsadással (termékkategóriánként 500 db mintából választhat) és felméréssel, szereléssel is állunk szíves rendelkezésére, az ország egész területén.

Továbbá vállaljuk karnisok, római roló szerkezetek méretre gyártását, valamint függönyvarrást és karnisok összeszerelését is.

Egyéb szolgáltatásunk:

3D látványtervezés, home staging saját bútorokkal, virtuális túrák készítése

saffron3dhome.hu

Praktikus megoldás: a szalagfüggöny

A szalagfüggöny mára már igen közkedvelt árnyékoló megoldás, a 90-es évektől kezdték el használni. Rendkívül tartós, így hosszú távú befektetést nyújt, ami az árnyékolók világában rendkívül nagy előny.
Előszeretettel használják főként irodákban, bankokban és lakóházakban, de a szalagfüggöny minden olyan helységbe ideális, ahol nagy felületű ablaküveg árnyékolására keresnek megoldást.

A szalagfüggöny lamellákból áll, amik 180 fokban forgathatóak, így segítségükkel folyamatosan követhetjük a napsugarak beesési szögét, ezáltal sosem lesz zavaró, ha besüt a nap az épületbe.
A szalagfüggöny előnye, hogy helytakarékos megoldás, hogy íves vagy ferde üvegablakok árnyékolására is egyaránt alkalmas, valamint nagyszerűen össze lehet hangolni a szalagfüggönyöket a benti helységekkel.

Rengeteg különféle színben kapható szalagfüggöny, az iroda díszítéseképpen pedig akár a cég logója is rákerülhet, ezzel remek reklámfelületet kialakítva.

Válasszon Ön is szalagfüggönyt irodájába, otthonába, és élvezze a szalagfüggöny előnyeit!

A rolóról részletesebben

A roló a „redőny” szó egy változata, melynek rengeteg előnye van:

Megoldja a hőszigetelést. Segít a hangszigetelésben. A lakóépületek vagyonvédelmét is megerősíti.
A roló több fajtáját is ismerjük ma már, így rajtunk és elvárásainkon múlik, hogy melyiket választjuk. Tok szempontjából külső tokos, ráépített tokos vagy beépített tokos rolót is beszerezhetünk, fix és kihajtható lefutókkal.
Érdekességnek számít, hogy sokféle módon történhet a roló emelése, mozgatása, mely helyenként változó. Németországban, Ausztriában, Magyarországon, Horvátországban hevederrel, azaz gurtnival emelik a redőnyöket, míg Franciaországban hajtókarral, azaz kurblival. A huszadik század végétől csőmotorral működik a legtöbb roló – ez tette lehetővé a rolóhasználat automatává tételét.
Magyarországon nagy hagyománya van a roló alkalmazásának: 1867-ben Kondor Rezső kezdte meg a rológyártást, a Németországban tanultak alapján, és azóta egy mai magyar, modern ház elképzelhetetlen roló nélkül.

Roló, árnyékolás technika, lapfüggöny, szalagfüggöny és karnis ügyében bátran keressenek minket!

Kérjen árajánlatot ma!

Rólunk mondták

Köszönöm a pontos és megbízható munkát. Szeretem a gyönyörű anyagokat amiket kaptam. Máshol nem találtam ilyen szép mintákat, színeket, anyagminőséget. Végre megtaláltam a megoldást, hisz olyan szalagfüggönyt szerettem volna, ami egyben a nappalink dísze is, nem csak a szalagfüggönyök szuper funkcióit tudja. Ez itt most megvalósult! Mindenkinek csak ajánlani tudom, és fogom is a céget.

Cs. Mária, Budapest

A Top-Az Kft-nél megrendelt árnyékolókkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Mind minőségben, gyorsasàgban, kiszolgálásban, megbízhatósàgban, csak ajánlani tudom Lászlót és a termékeket. Csodálatos anyagok, prémium minőség, ami a házunkat díszíti. Minden vendégünk csak ámul, milyen gyönyörű árnyékolóink vannak, mi meg büszkén és elégedetten ajánljuk tovább Lászlót és cégét. Köszönünk mindent! Ajánljuk mindenkinek!

M.Lilla , Győr

A Top-Az Kft-nél rendelt pliszé árnyékolóinkkal tökéletesen meg vagyunk elégedve. 2009-ben szerelték fel lakásunk valamennyi ablakára ezeket a prémium minőségű rolókat! Tavaly elkészült a házunk szintén a Top-Az Kft-ét kértük fel az árnyékolóink beszerelésére. Mindenki számára csak ajánlani tudom Lacit és a termékeket, gyorsak, pontosak és megbízhatóak! Ablakainkat immár 11 éve díszítik ezek a prémium minőségű kitűnő árnyékolók! Köszönjük Laci!

Baráth János

Kocsis úrral illetve cégével közel 15 éve dolgozunk együtt és Kocsis úr maga a megtestesült régimódi, kizárólag pozitív értelemben értendő klasszikus „mesterember”, akinek szakmájában nem sok újat lehet mutatni. Felveszi a telefont, jön, amikor ígérte, felméri a helyszínt, tanácsot ad, kidolgozza az ajánlatot és elkészül a munkával, amikor ígérte. A minőség elsőrangú, mind a termékek, mind a szerelést illetően. Sok Kocsis úrra lenne szükségünk más szakmákban is.

Pandur Attila üv., IMEX Filtertechnika Kft.

Referenciák

Mc Donald’s Irodaház

Ronald Mc Donald ház /Budapest   

Mc Donald’s Felvételi Iroda Széll Kálmán tér

PORSCHE Szalon Budapest, Szerémi út

DOROTTYA PALOTA

METO Építőipari Kft Irodaház, Budapest

IMEX Filtertechnika Kft Irodaház, Sopron

UNIO TELECOM Kft, Felsőpakony

dr.Dobos és Tsa Ügyvédi Iroda, BBudapest

SOLLIGHT Kft

MAYO CHIX Irodaház, Budapest

Lábápolási Centrum ,Budapest-Zsolt utca

EGIS Gyógyszergyár Zrt , Budapest VIP Étterem és Irodaház

VITALITÁS Galéria és Rendelő, Szombathely

MECTEC Kft Irodaépület, Pécel

Kapcsolat

Kocsis László
ügyvezető
+36 209 352 063
info@top-az.hu