Szalagfüggöny

Szuverén, nagyvonalú, konzekvens szalagfüggöny. Ideális megoldás a minimal design kedvelőinek. A LEHA szalagfüggöny kiválóan alkalmas lakossági felhasználásra is. Használatukkal puritán elegancia biztosítható. Számos ablakformánál kiválóan alkalmazható. Ferde sík, tetőtér, körív vagy bástyaívben, hajlított kivitelben. Lamella szélességek; 63/70/89/127 vagy 250mm 350 anyagminta biztosítja a változatosság megteremtését. Különleges –silhouette – hullámos formákban is elérhető. Több szín is rendelhető ugyanazon szerkezeten, pl: lamellák váltakozása. Szalagfüggöny kínálatunk kézi és motoros kivitelben is rendelhető.

Hívjon most, vagy kérje ajánlatunkat! Szakértő kollégánk készséggel segít Önnek a megfelelő modell kiválasztásában!

+36 20 935 2063

Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi gombra, illetve nézze meg szalagfüggöny kínálatunk galériáját!

Tovább az ajánlatkéréshez

Kérjen árajánlatot ma!

Rólunk mondták

Köszönöm a pontos és megbízható munkát. Szeretem a gyönyörű anyagokat amiket kaptam. Máshol nem találtam ilyen szép mintákat, színeket, anyagminőséget. Végre megtaláltam a megoldást, hisz olyan szalagfüggönyt szerettem volna, ami egyben a nappalink dísze is, nem csak a szalagfüggönyök szuper funkcióit tudja. Ez itt most megvalósult! Mindenkinek csak ajánlani tudom, és fogom is a céget.

Cs. Mária, Budapest

A Top-Az Kft-nél megrendelt árnyékolókkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Mind minőségben, gyorsasàgban, kiszolgálásban, megbízhatósàgban, csak ajánlani tudom Lászlót és a termékeket. Csodálatos anyagok, prémium minőség, ami a házunkat díszíti. Minden vendégünk csak ámul, milyen gyönyörű árnyékolóink vannak, mi meg büszkén és elégedetten ajánljuk tovább Lászlót és cégét. Köszönünk mindent! Ajánljuk mindenkinek!

M.Lilla , Győr

A Top-Az Kft-nél rendelt pliszé árnyékolóinkkal tökéletesen meg vagyunk elégedve. 2009-ben szerelték fel lakásunk valamennyi ablakára ezeket a prémium minőségű rolókat! Tavaly elkészült a házunk szintén a Top-Az Kft-ét kértük fel az árnyékolóink beszerelésére. Mindenki számára csak ajánlani tudom Lacit és a termékeket, gyorsak, pontosak és megbízhatóak! Ablakainkat immár 11 éve díszítik ezek a prémium minőségű kitűnő árnyékolók! Köszönjük Laci!

Baráth János

Kocsis úrral illetve cégével közel 15 éve dolgozunk együtt és Kocsis úr maga a megtestesült régimódi, kizárólag pozitív értelemben értendő klasszikus „mesterember”, akinek szakmájában nem sok újat lehet mutatni. Felveszi a telefont, jön, amikor ígérte, felméri a helyszínt, tanácsot ad, kidolgozza az ajánlatot és elkészül a munkával, amikor ígérte. A minőség elsőrangú, mind a termékek, mind a szerelést illetően. Sok Kocsis úrra lenne szükségünk más szakmákban is.

Pandur Attila üv., IMEX Filtertechnika Kft.

Referenciák

Mc Donald’s Irodaház

Ronald Mc Donald ház /Budapest   

Mc Donald’s Felvételi Iroda Széll Kálmán tér

PORSCHE Szalon Budapest, Szerémi út

DOROTTYA PALOTA

METO Építőipari Kft Irodaház, Budapest

IMEX Filtertechnika Kft Irodaház, Sopron

UNIO TELECOM Kft, Felsőpakony

dr.Dobos és Tsa Ügyvédi Iroda, BBudapest

SOLLIGHT Kft

MAYO CHIX Irodaház, Budapest

Lábápolási Centrum ,Budapest-Zsolt utca

EGIS Gyógyszergyár Zrt , Budapest VIP Étterem és Irodaház

VITALITÁS Galéria és Rendelő, Szombathely

MECTEC Kft Irodaépület, Pécel

Kapcsolat

Kocsis László
ügyvezető
+36 209 352 063
info@top-az.hu