Lapfüggöny

Innovatív, sokoldalú, divatos.

Tiszta formák, decens funkcionalitás. A klasszikus függöny új megközelítésben. A kevesebb, sokszor több. Önállóan kialakítható lapfüggöny összeállítások egyedi méretekben 180 trendi anyagból. Nagy üvegfrontokra kifejezetten ajánlott. A lapfüggöny térelválasztóként is alkalmazható. Rendelhető kézi mozgatású és motoros kivitelben is.

Döntsön a lapfüggöny mellett, ha árnyékolóra van szüksége!

Új árnyékolót szeretne otthonába, de még nem tudja, hogy melyik lenne az Ön számára a legmegfelelőbb? Egyben azt is szeretné, hogy az új kiegészítő stílusos legyen? Válasszon lapfüggöny kínálatunkból, amelyek amellett, hogy remek árnyékolók, még különleges hangulatot is kölcsönöznek a szobának.

A lapfüggöny előnye hogy korszerűek, hiszen ez az egyik legmodernebb árnyékolási megoldás. Nem tekint vissza nagy múltra, azonban praktikus, könnyen kezelhető, divatos és közkedvelt. A lapfüggöny főbb ismertető jele, hogy a lapok, melyek a sínben csúsznak, egymás elé helyezhetőek. A lapok méreteinek és anyagainak váltakozásával még színesebbé, izgalmasabbá tehetjük árnyékolónkat. Az egyes lapokra különféle színű, mintájú drapéria rögzíthető, ezzel különleges, egyedi hatás érhető el, így kedve szerint változtatható a design, a lakás hangulata.

Vásároljon nálunk lapfüggönyöket, ha minőségi és egyben esztétikus árnyékolót szeretne az otthonába!

Böngésszen weboldalunkon, és válassza ki az Ön számára a legmegfelelőbb termékünket! Ha bármilyen kérdése lenne, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Hívjon most, vagy kérje ajánlatunkat! Szakértő kollégánk készséggel segít Önnek a megfelelő modell kiválasztásában!

+36 20 935 2063

Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi gombra, illetve nézze meg lapfüggöny kínálatunk galériáját!

Tovább az ajánlatkéréshez

Kérjen árajánlatot ma!

Rólunk mondták

Köszönöm a pontos és megbízható munkát. Szeretem a gyönyörű anyagokat amiket kaptam. Máshol nem találtam ilyen szép mintákat, színeket, anyagminőséget. Végre megtaláltam a megoldást, hisz olyan szalagfüggönyt szerettem volna, ami egyben a nappalink dísze is, nem csak a szalagfüggönyök szuper funkcióit tudja. Ez itt most megvalósult! Mindenkinek csak ajánlani tudom, és fogom is a céget.

Cs. Mária, Budapest

A Top-Az Kft-nél megrendelt árnyékolókkal maximálisan meg vagyunk elégedve. Mind minőségben, gyorsasàgban, kiszolgálásban, megbízhatósàgban, csak ajánlani tudom Lászlót és a termékeket. Csodálatos anyagok, prémium minőség, ami a házunkat díszíti. Minden vendégünk csak ámul, milyen gyönyörű árnyékolóink vannak, mi meg büszkén és elégedetten ajánljuk tovább Lászlót és cégét. Köszönünk mindent! Ajánljuk mindenkinek!

M.Lilla , Győr

A Top-Az Kft-nél rendelt pliszé árnyékolóinkkal tökéletesen meg vagyunk elégedve. 2009-ben szerelték fel lakásunk valamennyi ablakára ezeket a prémium minőségű rolókat! Tavaly elkészült a házunk szintén a Top-Az Kft-ét kértük fel az árnyékolóink beszerelésére. Mindenki számára csak ajánlani tudom Lacit és a termékeket, gyorsak, pontosak és megbízhatóak! Ablakainkat immár 11 éve díszítik ezek a prémium minőségű kitűnő árnyékolók! Köszönjük Laci!

Baráth János

Kocsis úrral illetve cégével közel 15 éve dolgozunk együtt és Kocsis úr maga a megtestesült régimódi, kizárólag pozitív értelemben értendő klasszikus „mesterember”, akinek szakmájában nem sok újat lehet mutatni. Felveszi a telefont, jön, amikor ígérte, felméri a helyszínt, tanácsot ad, kidolgozza az ajánlatot és elkészül a munkával, amikor ígérte. A minőség elsőrangú, mind a termékek, mind a szerelést illetően. Sok Kocsis úrra lenne szükségünk más szakmákban is.

Pandur Attila üv., IMEX Filtertechnika Kft.

Referenciák

Mc Donald’s Irodaház

Ronald Mc Donald ház /Budapest   

Mc Donald’s Felvételi Iroda Széll Kálmán tér

PORSCHE Szalon Budapest, Szerémi út

DOROTTYA PALOTA

METO Építőipari Kft Irodaház, Budapest

IMEX Filtertechnika Kft Irodaház, Sopron

UNIO TELECOM Kft, Felsőpakony

dr.Dobos és Tsa Ügyvédi Iroda, BBudapest

SOLLIGHT Kft

MAYO CHIX Irodaház, Budapest

Lábápolási Centrum ,Budapest-Zsolt utca

EGIS Gyógyszergyár Zrt , Budapest VIP Étterem és Irodaház

VITALITÁS Galéria és Rendelő, Szombathely

MECTEC Kft Irodaépület, Pécel

Kapcsolat

Kocsis László
ügyvezető
+36 209 352 063
info@top-az.hu