Pinterest+36 209 352 063

Lapfüggöny


Innovatív. Sokoldalú, Divatos.

Tiszta formák, decens funkcionalitás. A klasszikus függöny új megközelítésben. A kevesebb sokszor több. Önállóan kialakítható összeéllítások egyedi méretekben 180 trendy anyagból. Nagy üvegfrontokra kifejezetten ajánlott. A lapfüggöny térelválasztóként is alkalmazható. Rendelhető kézi mozgatású és motoros kivitelben is.

Döntsön a lapfüggöny mellett, ha árnyékolóra van szüksége!

Új árnyékolót szeretne otthonába, de még nem tudja, hogy melyik lenne az Ön számára a legmegfelelőbb? Egyben azt is szeretné, hogy az új kiegészítő stílusos legyen? Válassza a lapfüggönyöket, amelyek amellett, hogy remek árnyékolók, még különleges hangulatot is kölcsönöznek a szobának.

A lapfüggönyök előnye hogy korszerűek, hiszen ez az egyik legmodernebb árnyékolási megoldás. Nem tekint vissza nagy múltra, azonban praktikus, könnyen kezelhető, divatos és közkedvelt. A lapfüggönyök főbb ismertető jele, hogy a lapok, melyek a sínben csúsznak, egymás elé helyezhetőek. A lapok méreteinek és anyagainak váltakozásával még színesebbé, izgalmasabbá tehetjük árnyékolónkat. Az egyes lapokra különféle színű, mintájú drapéria rögzíthető ezzel különleges, egyedi hatás érhető el, így kedve szerint változtatható a design, a lakás hangulata.

Vásároljon nálunk lapfüggönyöket, ha minőségi és egyben esztétikus árnyékolót szeretne az otthonába!

Böngésszen weboldalunkon, és válassza ki az Ön számára a legmegfelelőbb termékünket! Ha bármilyen kérdése lenne, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny
Lapfüggöny