Pinterest+36 209 352 063

Szolgáltatások


Cégünk a LEHA árnyékolástechnikai gyár kizárólagos Magyarországi képviselője.

Olyan beltéri árnyékolókat – rolók, pliszék, bambuszrolók, fa -és fémreluxák, lap -és szalagfüggönyök, karnisok, sínek, télikert árnyékolók - forgalmazunk, melyek az Önök igényei alapján a LEHA ausztriai gyárában méretre készülnek körülbelül 3 hét alatt.

Helyszíni tanácsadással (termékkategóriánként 500 db mintából választhat) és felméréssel, szereléssel is állunk szíves rendelkezésére, az ország egész területén.

Továbbá vállaljuk karnisok, római roló szerkezetek méretre gyártását, valamint függönyvarrást és karnisok összeszerelését is.

Kültéri árnyékolóink szintén méretre készülnek Svájcban.

Praktikus megoldás: a szalagfüggöny

A szalagfüggöny mára már igen közkedvelt árnyékoló megoldás, a 90-es évektől kezdték el használni. Rendkívül tartós, így hosszú távú befektetést nyújt, ami az árnyékolók világában rendkívül nagy előny.
Előszeretettel használják főként irodákban, bankokban és lakóházakban, de a szalagfüggöny minden olyan helységbe ideális, ahol nagy felületű ablaküveg árnyékolására keresnek megoldást.

A szalagfüggöny lamellákból áll, amik 180 fokban forgathatóak, így segítségükkel folyamatosan követhetjük a napsugarak beesési szögét, ezáltal sosem lesz zavaró, ha besüt a nap az épületbe.
A szalagfüggöny előnye, hogy helytakarékos megoldás, hogy íves vagy ferde üvegablakok árnyékolására is egyaránt alkalmas, valamint nagyszerűen össze lehet hangolni a szalagfüggönyöket a benti helységekkel.

Rengeteg különféle színben kapható szalagfüggöny, az iroda díszítéseképpen pedig akár a cég logója is rákerülhet, ezzel remek reklámfelületet kialakítva.

Válasszon Ön is szalagfüggönyt irodájába, otthonába, és élvezze a szalagfüggöny előnyeit!

Szallagfüggöny


A rolóról részletesebben

A roló a „redőny” szó egy változata, melynek rengeteg előnye van:

  • Megoldja a hőszigetelést.
  • Segít a hangszigetelésben.
  • A lakóépületek vagyonvédelmét is megerősíti.

A roló több fajtáját is ismerjük ma már, így rajtunk és elvárásainkon múlik, hogy melyiket választjuk. Tok szempontjából külső tokos, ráépített tokos vagy beépített tokos rolót is beszerezhetünk, fix és kihajtható lefutókkal.

Érdekességnek számít, hogy sokféle módon történhet a roló emelése, mozgatása, mely helyenként változó. Németországban, Ausztriában, Magyarországon, Horvátországban hevederrel, azaz gurtnival emelik a redőnyöket, míg Franciaországban hajtókarral, azaz kurblival. A huszadik század végétől csőmotorral működik a legtöbb roló - ez tette lehetővé a rolóhasználat automatává tételét.

Magyarországon nagy hagyománya van a roló alkalmazásának: 1867-ben Kondor Rezső kezdte meg a rológyártást, a Németországban tanultak alapján, és azóta egy mai magyar, modern ház elképzelhetetlen roló nélkül.

Roló, árnyékolás technika, lapfüggöny, szalagfüggöny és karnis ügyében bátran keressenek minket!